Vores menu
Velkommen til Moment
Naturen og vejret bestemmer hvad vi serverer. Vores retter udskiftes løbende og afspejler øjeblikket – ”Momentet” - i udtryk og smag.
Forrådssæsonen (nuværende)
Vores spisekammersæson er skabt baseret på hvad vi har konserveret fra andre sæsoner og hvad vi kan dyrke uden for havens højsæson. I Spisekammersæsonen vælger man om man vil besøge os som “vegetar” eller som “omnivor” (inkluderende bæredygtig fisk og vildt).
Havesæsonen
Vores havesæson er baseret på hvad vi dyrker i vores have og på vores gård - og hvad vi bæredygtigt kan sanke i naturen. Bemærk at vi ikke tilbyder “5 serveringer” og Omnivor-menuen i denne periode.
8 servinger - 895
5 servinger (kun onsdage og torsdage) - 595
Tilføjelser:
Begyndelsen - 250
Bæredygtig caviar - 235
5 glas vin eller saft til 8 serveringer - 600
Ost - 175
Afslutningen - 150
Oplevelsen
Begyndelsen, 8 serveringer, vin/saft-menu, Afslutningen
1850
Hele oplevelsen
(kun tilgængelig fredage og lørdage)
Denne menu repræsenterer “alt, vi har”. Den starter med “Begyndelsen” inkl en cocktail, 10 serveringer (nogle vegetariske, andre med bæredygtig animalsk protein), vin/saftmenu, vores oste, “Afslutningen” og en avec
2700
Den kortere oplevelse
(kun tilgængelig onsdage og torsdage)
5 serveringer, vin/saftmenu, Afslutningen
995
Lidt forklaring…….
Når du foretager en reservation hos os, beslutter du i forvejen om du ønsker at prøve vores 8 serveringer (tilgængelig alle dage), Hele oplevelsen (tilgængelig fredage og lørdage) eller en kortere udgave af menuen på 5 serveringer (tilgængelig onsdage og torsdage).
Hvis du vælger 8 serveringer kan du vælge en række tilføjelser for at fuldende oplevelsen, f.eks. en drikkemenu. Du kan se mulighederne og priserne i kolonnen til venstre. Du kan også vælge Oplevelsen der kombinerer en række af elementeren til en mere helstøbt aften.
Hvis du vælger Hele Oplevelsen får du mulighed for at prøve alt hvad vi har - uden at skulle tænke på tilføjelser. Menuen vil indeholde flere elementer, og du får indblik i både den vegetariske og omnivorversionen af menuen hvor du ved alle andre valg skal vælge mellem dem.
Hvis du vælger 5 serveringer kan du stadig prøve forskellige tilføjelser eller du kan gå med Den korte oplevelse der kombinerer nogle af elementerne.
Nuværende menu
Begyndelsen
Dit valg af cocktail, Masterstock, vores brødservering
Grønt
Rødder
Rødbede - Figner - Kvæde
Kantarel - Forårsløg - Æg (VEG)
Kartoffel - Dådyr - Citron (OMN)
Porre - Blomkål - Persille
Kalette - Brioche - Linser
Gulerod - Majroe - Bladbede (VEG)
Østers - Helleflynder - Kål (OMN)
Oste
5 udvalgte oste, sprødt og syltetøj
Pære - Boghvede - Kako
Afslutning
Kaffe/te, vingummi af georginerod, frugt og karamel